Daripada: Amirul Mukmin
Lokasi: Gudang Teddy Bear Besar Gedabak
No. Telefon: +603-3359 5754 / 010-232 5754
 
Rakan-rakan yang dihormati,
 
Saya tahu sebelum ini anda mencari-cari di mana nak dapatkan Teddy Bear Besar Gedabak yang murah dengan mudah. Saya juga tahu, anda tentunya telah mengalami salah satu dari situasi berikut:
 
Anda nak hadiahkan seseorang teddy bear besar tetapi anda tak tahu kedai mana yang jual teddy bear yang besar gedabak
Anda dah jumpa kedai yang jual tu, masalahnya mahal sangat! Mana ada duit sebanyak tu
Anda dah beli teddy bear yang sama besar dengan anda. Masalahnya macam mana nak bawa balik rumah? Takkan nak bawa teddy bear dalam shopping complex? Malu la.
Anda cuma ada motor je. Mana boleh bawa teddy bear besar macam tu.
Si dia tinggal jauh dari anda. Anda tak ada masa nak hantar teddy bear kepada dia yang duduk beratus kilometer jauh dari anda.
Hari ulangtahun kelahirannya minggu hadapan. Tetapi, anda tak dapat cuti. Macam mana nak pastikan teddy bear ni sampai kepadanya pada hari kelahirannya?
 
 

PENAT BETUL NAK CARI TEDDY BEAR BESAR

Tetapi, anda jangan putus asa. Saya tahu memang penat sungguh mencari teddy bear besar ni. Ye lah, bukan semua kedai hadiah yang jual Teddy Bear Besar. Bahkan, kedai Teddy Bear yang ada kat Shopping Complex pun belum tentu lagi jual Teddy Bear Besar. Susah betul nak bagi hadiah Teddy Bear ni. 
 
Ha, jangan anda tak tahu pula. Saya pernah buat macam gambar kat sebelah ni dulu.
 
 
Saya tahu, anda tentu suka kalau kerja mencari Teddy Bear Besar menjadi mudah macam ni:
 
Anda TAK PERLU keluar rumah untuk membeli teddy bear yang besar gedabak
Anda TAK PERLU berbelanja besar untuk menghadiahkan si dia teddy bear yang sama besar dengannya
Anda TAK PERLU menjatuhkan maruah anda mengusung teddy bear di shopping complex
Anda TAK PERLU bawak motor dengan teddy bear yang besar sambil digelakkan orang lain
Anda TAK PERLU bazirkan minyak kereta anda untuk memberikan teddy bear kepadanya yang tinggal beratus kilometer daripada anda
Anda TAK PERLU ambil cuti tanpa gaji semata-mata nak beri teddy bear besar gedabak ni pada hari lahirnya.

 

 

 

Biar saya perkenalkan diri saya dahulu. Nama saya Amirul Mukmin. Saya merupakan pembekal dan pengimport teddy bear besar gedabak yang berkualiti di Malaysia. Melalui BearBesar, kami kini merupakan antara pengedar Teddy Bear online paling berpengaruh di Malaysia.

 

Dengan pengalaman saya membekalkan teddy bear sejak tahun 2011, ramai orang yang gembira dengan teddy bear yang dikeluarkan oleh BearBesar. Kami juga pernah ditemuramah oleh RTM TV1, U fm dan juga Kosmo!.

 

 

Gadis-gadis di atas tu semuanya pelanggan BearBesar yang sangat puas hati dengan Teddy Bear kami. Sebagai pembekal Teddy Bear Besar Gedabak, sudah tentu kami hanya menjual Teddy Bear bersaiz besar; dari sebesar 0.9 Meter, hinggalah ke sebesar 3.0 meter. Setiap saiz teddy bear didatangkan dalam 3 warna iaitu Putih (White), Coklat Cerah (Light Brown) dan Coklat Gelap (Dark Brown).

Takkan anda nak tengok sahaja mereka gembira dengan Teddy Bear Besar yang mereka ada? Anda pun mesti pilih Teddy Bear Besar yang anda suka di bawah ni ya.

 
 

 

 

Saya tahu anda mesti dah rambang mata bila melihat gambar-gambar Teddy Bear yang besar gedabak ni. Tetapi, anda masih ragu-ragu samada nak beli atau tidak kan? Biar saya berikan 4 sebab kenapa anda perlu mendapatkan Teddy Bear yang besar gedabak dan comel ni daripada kami sekarang juga!

 

1. Harga yang rendah
 
Sebagai big player di internet dalam industri Teddy Bear Besar, kami mampu memberikan anda Teddy Bear pada harga yang mampu milik. Kami juga merupakan pengimport Teddy Bear terus dari pengeluar dan kami membina jenama Teddy Bear kami dengan nama Master Bear. Bahkan, kami juga pengedar teddy Bear Jenama terkemuka, Boyds.  Anda boleh bandingkan harga yang kami tawarkan dengan harga Teddy Bear yang lain di pasaraya.

2. Kualiti yang terbaik

Kami membelanjakan sejumlah wang yang besar terbang ke luar negara untuk memilih pengeluar Teddy Bear yang berkualiti. Saya berani jamin harga yang kami tawarkan sangat tidak sesuai dengan kualiti Teddy Bear kami. Sememangnya anda melabur kurang dari apa yang akan anda peroleh.


3. Stok yang Banyak

Kami merupakan antara pengimport dan pengeluar teddy bear besar gedabak yang terbesar di Malaysia. Bahkan, kami juga mempunyai gudang kami sendiri di Seksyen 7, Shah Alam. Anda tak perlu risau stok akan habis! Bahkan, anda boleh datang terus ke gudang simpanan kami yang menempatkan ratusan ekor Teddy Bear! Anda boleh jadi gila melihatnya!!!

 

 

4. Penghantaran terus ke rumah

Bagi memastikananda berpuas hati dengan perkhidmatan kami, kami menggunakan 2 kurier iaitu Citylink Express dan juga Pos Malaysia. Penghantaran dalam Semenanjung Malaysia biasanya akan sampai dalam 3 hari bekerja. Yang paling penting, kami menawarkan penghantaran percuma kepada pelanggan di semenanjung Malaysia dan caj yang sangat rendah untuk pelanggan di Langkawi, Sabah & Sarawak. Anda boleh minta kami hantar terus kepada si dia tanpa sebarang caj tambahan!


 

Tak guna kami berbangga dengan kelebihan yang kami ada. Apa kata saya tunjukkan kepada anda mesej-mesej yang kami terima daripada pelanggan kami yang sangat berpuas hati dengan Teddy Bear yang kami terima. 

 

 

 

Ramai pelanggan kami suka meletakkan nota untuk disertakan dalam Teddy Bear. Biasanya kami akan mengenakan caj untuk pelanggan kami meletakkan nota. Tetapi, hari ini anda boleh meletakkan nota anda dalam Teddy Bear kami secara PERCUMA! Apa yang kami harapkan, anda berpuas hati dengan kualiti Teddy Bear kami yang memang lembut dan terbaik.
 

 

Kami akan memproses tempahan anda dalam tempoh 24 - 48jam selepas tempahan anda dibuat. Anda akan dibekalkan dengan tracking number untuk anda menyemak tempahan anda sekiranya ia lewat sampai.
Semua Teddy Bear dibungkus dalam kotak. Ia bagi memastikan teddy bear tidak rosak ketika dihantar kepada anda.
Sekiranya Teddy Bear rosak ketika anda menerima Teddy Bear, jangan risau. Hantarkan semula Teddy Bear kepada kami dan kami akan menggantikan dengan Teddy Bear yang baru tanpa sebarang caj. Apa yang kami mahukan, anda puas hati!
Sedikit caj kurier tambahan dikenakan untuk penghantaran ke Sabah, Sarawak, Labuan dan Pulau Langkawi. Huggy Bear, 1.0meter Teddy Bear & 1.2meter Teddy Bear (RM10), 1.6meter Teddy Bear (RM20) & 3.0meter Teddy Bear (RM90) sahaja.

 

 
Boleh! Anda boleh mengambil Teddy Bear terus di premis kami. Kami beroperasi di Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7 Shah Alam. Jika anda tinggal di sekitar Shah Alam, sudah tentu lebih mudah untuk anda datang mengambil Teddy Bear di premis kami. Pastikan anda mengisi borang tempahan terlebih dahulu dan menghubungi kami untuk temujanji bagi mengambil Teddy Bear anda. Anda boleh membuat pembayaran sewaktu datang mengambil Teddy Bear yang kuit miut di premis kami.
 

 

Ya Amirul Mukmin!, saya ingin buat tempahan Teddy Bear Besar Gedabak ini dengan sekarang! Saya tahu sekiranya saya lewat membuat tempahan, stok Teddy Bear yang comel ini akan habis pada bila-bila masa sahaja!

Masukkan kod kupon di ruangan NOTA TAMBAHAN dalam ruangan pembelian sekiranya anda mempunyai
KUPON BEAR BESAR

 


 

p/s:  Si dia sanggup lakukan apa sahaja untuk menggembirakan hati anda. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk meminta si dia membelikan teddy bear untuk anda, pujuk si dia dengan lemah lembut. Atau minta teddy bear besar ini untuk sebagai hadiah hari lahir anda.

 
p/s: Promosi teddy bear sebegini bukanlah untuk selama-lamanya. Saya tidak memberikan sebarang jaminan sehingga bila promosi Teddy Bear Besar ini akan berakhir. Mungkin esok, mungkin minggu hadapan. Jangan terkejut sekiranya anda datang semula ke laman ini, promosi teddy bear telah ditamatkan. Bertindak sekarang!
 
 
Dimiliki Oleh:
AMIRUL MUKMIN RESOURCES (SA0166081-V)
No. 52A Jalan Keluli AN7/AN
Pusat Perindustrian Bukit Raja
Seksyen 7, 40000 Shah Alam
Selangor
017-5187140 / 017-6251250
 

Penafian:

1. BearBesar sentiasa berusaha memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan. Pihak kami akan menghantar tempahan kepada penerima dalam masa sekitar 24 – 48 jam. Kelewatan untuk penerima menerima tempahan anda akibat kelewatan pihak kurier menghantar parcel anda bukanlah dibawah tanggungjawab kami. Namun, kami sedaya upaya akan membantu anda untuk menerima parcel anda dalam tempoh masa yang ingini.

2. Produk yang dipaparkan dalam gambar tidak mewakili produk secara 100%. Ketidaksamaan mungkin berlaku kerana perbezaan jenama dan proses pengeluaran oleh pihak pengilang. Namun, produk diyakini sama sekitar 80% hingga 99%. Anda boleh menghubungi kami semula melalui emel atau telefon sekiranya tidak berpuas hati dengan produk yang diberikan.

3. BearBesar sama sekali tidak akan melayan permintaan untuk menukar plihan saiz dan/atau warna teddy bear oleh pelanggan selepas pembungkusan dibuat. Sekiranya anda tidak membuat pilihan warna ketika menempah teddy bear, BearBesar akan memberikan teddy bear secara rawak mengikut stok teddy bear yang ada. Pelanggan walaubagaimanapun boleh menghubungi kami semula melalui emel atau telefon sekiranya BearBesar menghantar produk yang berbeza dari tempahan.

 
 
 

Hakcipta Terpelihara © 2012 - Kedai Teddy Bear Besar Gedabak ::
Halaman Web ini dijana dan diperkuasakan oleh Mini Site Mudah(MSM)